Skip to content Skip to footer

Welkomstbord hondenpoten

23.00

Dit welkomstbordje voor naast de voordeur bevat standaard de tekst “Hier wonen wij” en twee hondenpootjes aan weerszijden. Geef het gewenste huisnummer (en eventuele toevoeging) door in het tekstveld.

Artikelnummer: WB0127 Categorieën: , Tags: , , Product ID: 2394

Beschrijving

Welkomstbord hondenpoten kopen

Hoe leuk is het om een vrolijke entree aan huis te hebben? Met dit gepersonaliseerde welkomstbordje met hondenpoten maak je het een warm welkom bij de voordeur. Bovendien is het voor jouw gasten gelijk duidelijk dat je met je trouwe viervoeter(s) woont! Leuk om voor jezelf te kopen maar natuurlijk ook om iemand cadeau te doen. Het bordje voor op of naast de voordeur heeft standaard de tekst “Hier wonen wij” met twee hondenpootjes aan weerszijden en een eigen huisnummer (met eventuele toevoeging). Kies een lettertype naar wens uit het overzicht. Alvorens wij aan de slag gaan met het maken van het bordje, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten welkomstbord hondenpoten

Dit houten welkomstbord met hondenpoten is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 5

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!