Skip to content Skip to footer

Welkomstbord hondenpoot

23.00

De tekst zegt het al: “Welkom bij ons!” Een vrolijk welkomstbordje van hout voor bij de voordeur met een hondenpootje aan de zijkant. Het huisnummer maakt het bordje compleet.

Artikelnummer: WB0132 Categorieën: , , Tags: , , , Product ID: 2446

Beschrijving

Welkomstbord hondenpoot kopen

Een warm welkom met dit houten welkomstbord voor op de voordeur. Het bordje bevat standaard de tekst “Welkom bij ons!” met een hondenpootje en een eigen huisnummer. Voortaan zal elke gast weten dat jouw trouwe viervoeter ook medebewoner is ; -) Selecteer een lettertype naar wens uit het overzicht. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van het bordje, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten welkomstbord hondenpoot

Dit houten welkomstbord met hondenpoot is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!