Skip to content Skip to footer

Naambord huisnummer

23.00

Uniek houten naambordje voor bij de voordeur. Op het huisnummerbord is ruimte voor twee namen en het huisnummer met eventuele toevoeging. Eenvoudig te bevestigen middels de haakjes en het touw.

Artikelnummer: WB0133 Categorieën: , , Tags: , , , Product ID: 2447

Beschrijving

Naambord huisnummer kopen

Een gepersonaliseerd naambord van hout met twee namen en het huisnummer. Dit houten huisnummerbord is super leuk om als cadeau te geven bij bijvoorbeeld een housewarming. Vul de twee namen in en geef het huisnummer (met eventuele toevoeging) aan ons door. Selecteer een lettertype naar wens uit het overzicht. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van het bordje, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten naambord huisnummer

Dit houten naambord met huisnummer is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak voor binnen en buiten. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 5

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!