Skip to content Skip to footer

Huisnummerbord industrieel

27.00

Een industriële huisnummerbord van hout in ovale vorm. Eenvoudig te bevestigen middels het messing-kleurige haakje aan de achterzijde. Je kunt er ook voor kiezen om het bordje te bevestigen met bijvoorbeeld zwarte schroeven.

Artikelnummer: WB0129 Categorie: Tags: , , Product ID: 2396

Beschrijving

Huisnummerbord industrieel kopen

Een huisnummerbord van hout met industriële look dankzij de ‘stencil cijfers’. Een uniek cadeau voor iedereen die net een nieuw huis heeft gekocht en een housewarming geeft! Maar eigenlijk is dit huisnummerbordje ook onmisbaar als jij zelf van de industriële woonstijl houdt. Geef het huisnummer en eventuele toevoeging aan ons door, dan sturen wij je een digitaal voorbeeld op per e-mail voordat we beginnen met het branden.

Houten huisnummerbord industrieel

Dit houten huisnummerbord is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak welke geschikt is voor buiten gebruik. Heb je liever een meer eiken-kleur lak als afwerking? Laat ons dit dan weten in de bestelnotitie tijdens het afrekenen. We raden echter wel aan om het huisnummerbord (indien deze wordt blootgesteld aan veel regen en zon) goed te onderhouden en op termijn nogmaals te voorzien van een buitenlak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen middels een meegeleverd messing-kleurig haakje aan de achterzijde. De afmeting is 22 x 14 cm.

Extra informatie

Afmeting

22 x 14 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief messing haakje achterzijde

Houtsoort

Populier

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!