Skip to content Skip to footer

Naambord hondenpoten

23.00

Zeg nou eerlijk: honden verdienen ook hun eigen naambordje aan de mand of het hondenhok toch? Dit houten naambordje heeft ruimte voor twee namen en heeft standaard twee hondenpootjes in het hout gebrand. Ook leuk om aan iemand cadeau te geven!

Artikelnummer: WB0121 Categorieën: , , Tags: , , , Product ID: 2388

Beschrijving

Naambord hondenpoten kopen

Dit naambordje met hondenpoten is populair onder de hondeneigenaren – wij snappen wel waarom! Het is natuurlijk ook erg leuk om de hondenmand te voorzien van de laatste finishing touch met dit bordje. Kies een lettertype naar wens en geef ons de twee namen (of één naam) door. Nadat je de bestelling geplaatst hebt ontvang je van ons een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Houten naambord hondenpoten

Dit houten naambord met hondenpoten is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!