Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

I've got some questions about...

Online bestellen

Tijdens het bestellen van een gepersonaliseerd product, bijvoorbeeld een naambordje van hout, geef je de gewenste naam aan ons door. Ook selecteer je een lettertype welke je mooi vindt en vul je eventuele andere (verplichte) velden in. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het maken van een digitaal voorbeeld, welke je per e-mail zult ontvangen. Zodra jij deze hebt goedgekeurd kunnen wij aan de slag met het maken en graveren van jouw gepersonaliseerde product!

Indien je een product wilt bestellen waar een eigen foto op wordt gedrukt, dan kun je de foto los van de bestelling naar ons toesturen via info@woodburning.nl onder vermelding van het bestelnummer. Wij zullen de foto vervolgens verwerken in het digitale voorbeeld die je wederom per e-mail van ons ontvangt.

Bij Woodburning.nl is het mogelijk om een product te laten maken op basis van een (ontvangen) kaart. Bijvoorbeeld het laten maken van een geboortebord van hout, gebaseerd op het geboortekaartje welke je hebt ontvangen. Of je wilt een bruiloftscadeau laten maken op basis van de bruiloftsuitnodiging die je hebt gekregen. Dat kan! De mogelijkheden zijn oneindig, dus we raden je aan om contact met ons op te nemen via info@woodburning.nl en een foto van het ontvangen kaartje mee te sturen. Geef tevens je wensen of ideeën aan, dan kunnen we direct met je mee denken!

Misschien heb je op internet of inspiratiewebsites zoals Pinterest een leuk idee gezien, maar kun je het product niet in de webshop vinden. Stuur ons het idee op en laat gerust weten wat jouw persoonlijke wensen zijn. We kunnen vrijwel alles maken, dus waarschijnlijk jouw idee ook! Dit geldt natuurlijk ook voor variaties op al bestaande producten uit onze webshop, die kunnen we veelal aanpassen naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo of een specifieke vorm.

Kom eenvoudig met ons in contact door een e-mail te sturen naar info@woodburning.nl. We zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven op je vraag. Gemiddeld ontvang je binnen 5 uur een antwoord van ons.

Cadeaubonnen

Ja zeker! Je kunt bij Woodburning.nl een cadeaubon bestellen waarbij je zelf een bedrag kiest tussen de €10,- en €75,-. Gepersonaliseerde producten zijn best smaakgebonden, dan zit je met een cadeaubon altijd goed! De gelukkige kan met de giftcard een product naar keuze selecteren en deze indien gewenst laten personaliseren.

De cadeaubon wordt als een cadeautje verpakt en per brievenbuspost opgestuurd. We pakken de giftcard leuk in omdat we van mening zijn dat het krijgen van een cadeaubon ook een feestje is!

We kunnen de cadeaubon naar jou opsturen, maar ook rechtstreeks naar de bofkont zelf! Indien gewenst kun je dit aangeven tijdens het bestellen van de cadeaubon. Je kunt in dat geval de naam van de gelukkige opgeven, maar ook jouw eigen naam zodat de afzender ook bekend is bij de ontvanger.

Levertijd & verzending

Al onze bestellingen worden via PostNL verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelde producten en de hoeveelheid hiervan, sturen we de bestellingen op per brievenbuspost of pakketpost. In beiden gevallen ontvang je een track & trace per e-mail zodat je het pakket kunt volgen.

Je kunt ons er overigens op vertrouwen dat alle producten met zorg worden verpakt, zodat ze onbeschadigd aan komen.

De levertijd van een bestelling hangt af van het type product en de hoeveelheid bestelde producten. Standaard (niet gepersonaliseerde) producten hebben een levertijd van max. 7 dagen. Gepersonaliseerde producten hebben een levertijd van max. 14 dagen, maar over het algemeen worden alle producten (zowel standaard als gepersonaliseerd) ruim binnen de levertijden verstuurd. Let op: de uiteindelijke dag van ontvangst hangt af van de bezorgtijden van PostNL. Over het algemeen leveren zij binnen 24 uur (met uitzondering van maan, zon- en feestdagen). Dit houdt in dat de bezorgtijd van PostNL bovenop onze levertijd komt.

Voor Custom made ontwerpen is de levertijd volledig afhankelijk van de type opdracht en daarom lastig op voorhand in te schatten. In ons contact over de aanvraag zullen we de levertijd bespreken.

Je bent die ene verjaardag of de al weken vooruit geplande housewarming helemaal vergeten en hebt nog geen cadeau. We feel you! Gelukkig voor jou nemen we ook spoedbestellingen aan, zodat je toch nog op tijd een origineel cadeau kunt geven. Het is hiervoor wel belangrijk dat je direct contact met ons opneemt en we samen kijken wat er mogelijk is. We kunnen natuurlijk niet toveren, maar doen graag ons uiterste best om jou te helpen!

Stel, je wilt een gepersonaliseerd product bestellen om iemand cadeau te doen. Super leuk natuurlijk. Dan is het feestje helemaal compleet als je het cadeau als verrassing op kunt sturen. Vul tijdens het bestellen jouw adres in bij het factuuradres en dat van de gelukkige als verzendadres. Optioneel kun je bij ‘Opmerkingen‘ een klein persoonlijk stukje tekst toevoegen welke bij zullen bijvoegen aan het pakketje.

We versturen onze bestellingen het meeste binnen Nederland of naar België. Binnen Nederland hebben we twee verzendmethoden: brievenbuspakketpost of pakketpost. Naar België is het helaas niet mogelijk om te versturen voor brievenbuspost, daarom worden alle bestellingen standaard via pakketpost verstuurd.

Indien je je bestelling wilt laten verzenden naar een ander land buiten Nederland of België, is dat zeker mogelijk! Neem contact met ons op via info@woodburning.nl zodat we je kunnen informeren over de verzendtarieven of neem een kijkje op de website van PostNL.

HEILOO, NOORD-HOLLAND

MAANDAG-ZONDAG

09:00 uur – 20:00 uur

BERICHT ONS

info@woodburning.nl

Heb je een vraag?
Laat het ons weten!

Schrijf je in op de nieuwsbrief!