Skip to content Skip to footer

Kaart verloofd A5

17.5027.50

Een originele manier om een pas verloofd stel te feliciteren! De houten kaart wordt gepersonaliseerd met de namen van het stel en de datum van de verloving. Een eeuwig aandenken en bovendien een leuk accessoire voor in huis.

Wissen
Artikelnummer: WB0145 Categorie├źn: , , Tags: , , , Product ID: 531

Beschrijving

Houten kaart engaged

Een gepersonaliseerd cadeau geven aan een pas verloofd stel – hoe leuk is dat! Deze houten verlovingskaart is een eeuwig aandenken aan dit bijzondere moment. Natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau te doen, als jezelf de gelukkige verloofde bent! De houten kaart is net wat groter dan standaard postkaarten en daarom super leuk om een uniek plekje in huis te geven. De kaart wordt standaard gebrand met de twee lieve hartjes en de tekst “Verloofd”. Liever een Engelse versie? Dan is houten kaart engaged misschien meer wat voor jou. Eenzelfde verlovingskaart maar dan met twee ringen en de tekst “Engaged”.

Houten verlovingskaart kopen

Deze houten kaart is gemaakt van triplex Populier hout en is als standaard afmeting 15 x 21 cm (A5). De kaart is echter ook beschikbaar in een posterformaat (A4) van 21 x 29 cm. Geef ons de namen en de datum van verloving door. Wij zullen je vervolgens een voorbeeld sturen van de verlovingskaart die we na jouw goedkeuring kunnen gaan branden. We verzenden de gepersonaliseerde hout producten altijd in een leuke standaard verpakking, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een speciale cadeauverpakking. We maken er dan een extra leuk pakketje van in het thema van het product – in dit geval de verloving!

Extra informatie

Afmeting

21 x 15 cm, 29 x 21 cm

Formaat

A4, A5

Houtsoort

Populier

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!