Skip to content Skip to footer

Sleutelhanger met voorletters

7.50

Sleutelhanger van hout in de vorm van een huisje. Op de sleutelhanger is ruimte voor twee voorletters van voornamen. Een klein cadeau voor een mooi koppel!

Artikelnummer: WB0152 Categorieën: , , Tags: , , Product ID: 3603

Beschrijving

Sleutelhanger huisje van hout met voorletters

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor jouw geliefde of een vriend of vriendin? Of misschien een leuk kleinigheidje om aan een stel cadeau te geven die net is gaan samenwonen? Deze sleutelhanger met houten huisje is een mooi accessoire voor aan de huissleutelbos. Bestel er twee zodat je aan beide personen dezelfde sleutelhanger cadeau kunt geven. Zo zijn ze ook altijd een beetje met elkaar verbonden.

Vul de twee voorletters in van de betreffende namen, dan zullen wij deze namen branden op het houten huisje. Vul de naam van de letter die je als eerste wilt, ook als eerste in. Het &-teken branden we standaard. Heb jij liever een ander ontwerp, bijvoorbeeld een logo of een volledige naam, op deze sleutelhanger? Neem dan contact met ons op via info@woodburning.nl.

Houten sleutelhanger met namen kopen

De sleutelhanger is gemaakt van Keizerin hout en is 6,5 cm lang, 3,5 breed en 2 cm dik. Aan het houten huisje is een haakje bevestigd waaraan wij een suede (lederen)koord bevestigen. De sleutelhanger wordt standaard met sleutelring geleverd, zodat de sleutels gelijk kunnen worden toegevoegd aan de sleutelhanger. Het houten huisje wordt afgewerkt met transparante lak, zodat het weersbestendig is.

Extra informatie

Accessoire

Inclusief sleutelring en suède (lederen)koord

Afmeting

6,5 x 3,5 x 2 cm

Afwerking

Transparante lak

Houtsoort

Keizerin

Verzending

Brievenbuspost

Schrijf je in op de nieuwsbrief!