Skip to content Skip to footer

Poster familytree A4

32.50

Het is zo bijzonder als een gezin compleet is! Dat vereeuwigen wij graag met alle liefde in een houten poster met familieboom. Geef de familienaam op en alle voornamen uit het gezin.

Artikelnummer: WB0154 Categorieën: , , , Tags: , , Product ID: 3621

Beschrijving

Poster familytree van hout

Een compleet gezin: voor velen het mooiste wat er is. Maar soms is een familie om wat voor reden dan ook niet meer fysiek bij elkaar. Juist daarvoor creëren wij met veel liefde een eeuwige herinnering met deze familieboom. Geef de poster een mooi plekje in de vakkenkast of op het dressoir. We branden standaard deze mooie boom in het hout en plaatsen de achternaam (familienaam) onder de stam. Afhankelijk van de hoeveelheid voornamen, verspreiden we deze rond de takken van de boom. Wij zullen je vervolgens een digitaal voorbeeld sturen van de houten poster die we na jouw goedkeuring kunnen gaan branden.

Houten poster met Familieboom kopen

Deze houten poster is gemaakt van triplex Berken hout en is 29 x 21 cm (A4). Wil je deze familieboom één slag groter (A3) of kleiner (A5)? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem dan contact met ons op via info@woodburning.nl. We verzenden de gepersonaliseerde hout producten altijd in een leuke standaard verpakking, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een speciale cadeauverpakking. We maken er dan een extra leuk pakketje van in het thema van het product!

Extra informatie

Afmeting

29 x 21 cm

Formaat

A4

Houtsoort

Berken

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!