Skip to content Skip to footer

Naambord duo

23.00

Leuk houten naambordje met twee namen en optionele hartjes. Volledig gepersonaliseerd naar jouw wens! Geschikt voor binnen en buiten: bijvoorbeeld naast de voordeur of op de deur van een kinderkamer.

Beschrijving

Naambord duo kopen

Een volledig gepersonaliseerd naambordje met twee namen. Perfect voor duo’s die onafscheidelijk zijn! Kies een lettertype naar wens uit het overzicht, geef de twee namen op en kies of je de hartjes als extra toevoeging op het naambordje wilt hebben. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van het bordje zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten naambord duo

Dit houten naambord voor duo’s is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!