Skip to content Skip to footer

Tekstbord zadelkamer

21.00

Als alle paardenstallen zijn voorzien van naambordjes, dan mag de zadelkamer niet worden overgeslagen toch? Dit tekstbordje heeft standaard de tekst “Zadelkamer”. Kies een lettertype naar smaak.

Artikelnummer: WB0125 Categorie: Tags: , Product ID: 2392

Beschrijving

Tekstbord zadelkamer kopen

Stel je voor, je hebt de stallen netjes ingericht en alle boxen zijn voorzien van naambordjes. Dan kan een tekstbordje voor de zadelkamer niet ontbreken toch? Kies een lettertype naar smaak uit het overzicht. Voordat we het tekstbordje zullen maken, ontvang jij een eerst een digitaal voorbeeld per e-mail ter goedkeuring. Dit leuke tekstbordje bevat standaard de tekst “zadelkamer”. Mocht je daar liever een andere tekst op het bordje willen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een berichtje via het contactformulier of info@woodburning.nl.

Houten tekstbord zadelkamer

Dit houten tekstbord voor de zadelkamer is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!