Skip to content Skip to footer

Tekstbord tuinkamer

21.00

Het binnengevoel naar buiten halen? Misschien heb jij wel een prachtige veranda in de tuin waar je veel tijd doorbrengt. Dan mag een houten tekstbordje met “de tuinkamer” eigenlijk niet ontbreken!

Artikelnummer: WB0124 Categorie: Tags: , , Product ID: 2391

Beschrijving

Tekstbord tuinkamer kopen

Dit houten tekstbordje maakt jouw tuin helemaal af! Misschien heb je wel heel veel tijd gestoken in het verbouwen van de tuin zodat het een verlengstuk is geworden van je woonkamer. Dan mag een eigen tekstbordje natuurlijk niet ontbreken. Dit tekstbordje bevat standaard de tekst “De tuinkamer”. Liever een andere tekst? Geef deze door in het optionele tekst veld. Kies een lettertype naar wens uit het overzicht. Alvorens wij aan de slag gaan met het maken van het bordje, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten tekstbord tuinkamer

Dit houten tekstbord voor de tuinkamer is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 7

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!