Skip to content Skip to footer

Naambord bar

22.00

Dit leuke naambordje is een super uniek cadeau voor iemand die wel van een borreltje houdt en misschien wel zijn of haar eigen bar heeft! Volledig gepersonaliseerd, zowel qua naam en lettertype als de titel van de bar.

Artikelnummer: WB0123 Categorieën: , Tags: , Product ID: 2390

Beschrijving

Naambord bar kopen

Liefhebber van lekkere cocktails, wijn of andere dranken? En heb je misschien wel je eigen “bar” gecreëerd in huis of de tuin? Dan hoort daar natuurlijk een gepersonaliseerd naambordje van hout bij. Geef de naam op van wie de bar is en kies een lettertype naar wens. Natuurlijk kun je ook een andere titel opgeven voor de bar in plaats van “Bacardi corner”. Geef dit door in de bestelnotities tijdens het afrekenen. Voordat we aan de slag gaan met jouw naambordje zullen we je per e-mail een digitaal voorbeeld sturen ter goedkeuring. Zo weet je van te voren hoe het resultaat zal worden!

Houten naambord bar

Dit houten naambord voor de bar is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!