Skip to content Skip to footer

Welkomstbord bruiloft A3

40.00

Verwelkom jouw gasten op jullie bruiloft met dit gepersonaliseerde welkomstbord van hout. Dit bord heeft standaard de tekst ‘Welkom op de bruiloft van’ en er is natuurlijk plaats voor jullie namen en de betreffende trouwdatum!

Artikelnummer: WB0150 Categorie├źn: , , Tags: , , Product ID: 3582

Beschrijving

Welkomstbord bruiloft A3

Verwelkom jouw gasten op jullie bruiloft met dit gepersonaliseerde welkomstbord van hout! Het bord is geschikt om op een kleine schildersezel te plaatsen. Maak het helemaal af met mooie eucalyptus takken of bruidsbloemen in stijl van jullie bruiloft. Deze zijn niet bij het welkomstbord inbegrepen.

Dit welkomstbord komt standaard met de tekst “Welkom op de bruiloft van” en heeft plaats voor jullie voornamen en uiteraard de datum van de bruiloft. Wil jij liever een andere tekst of ontwerp op het welkomstbord? Neem dan gerust contact met ons op via info@woodburning.nl, vrijwel alles is mogelijk!

Houten welkomstbord bruiloft kopen

Dit houten welkomstbord is gemaakt van Berken hout en heeft een afmeting van 42 x 29 cm, A3-formaat. Het welkomstbord wordt standaard afgewerkt met transparante lak. Ben jij op zoek naar een groter of juist kleiner welkomstbord? Dat is ook mogelijk, neem gerust contact met ons op!

Extra informatie

Afmeting

42 x 29 cm

Afwerking

Transparante lak

Formaat

A3

Houtsoort

Berken

Verzending

Pakketpost

Schrijf je in op de nieuwsbrief!