Skip to content Skip to footer

Naambord paard rechthoek

30.00

Ben jij op zoek naar een uniek houten paarden naambordje? Dan is dit rechthoekige naambord ideaal voor jouw sportpaard. Het stalnaambordje heeft een paardenhoofd van een KWPN-er in het hout gebrand.

Artikelnummer: WB0151 Categorieën: , Tags: , , Product ID: 3591

Beschrijving

Naambord paard rechthoek

Zoek je een strak en sportief naambordje voor je paard? Dan ben je bij Woodburning.nl aan het juiste adres. Dit houten naambordje is rechthoekig van vorm en heeft in tegenstelling tot de andere naambordjes geen boomschors. Kies een lettertype naar smaak en geef de naam van jouw paard op. Vervolgens maken wij een digitaal ontwerp van het naambordje welke wij naar je opsturen ter goedkeuring.

Houten naambord paard kopen

Dit houten naambord met paardenhoofd is gemaakt van Populier hout en heeft een ophangoog aan de achterzijde van het plankje. Zo kun je het stalnaambord eenvoudig bevestigen aan bijvoorbeeld de staldeur. Het houten naambord wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. De afmeting is 30 x 10 cm.

Extra informatie

Afmeting

30 x 10 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Ophangoog achterzijde

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 1

Verzending

Brievenbuspakket

Andere suggesties…

Schrijf je in op de nieuwsbrief!