Skip to content Skip to footer

Naambord met foto

25.00

Dit naambordje is super uniek en persoonlijk! De naam én een foto van je paard, samen op één naambordje. De foto wordt rechts naast de naam op het hout gedrukt. E-mail de foto naar info@woodburning.nl o.v.v. de naam.

Uitverkocht

Artikelnummer: WB0102 Categorieën: , Tags: , , , Product ID: 2369

Beschrijving

Naambord met foto kopen

Een houten naambordje voor aan de stal van je paard. Stuur een foto naar wens op en geef tijdens het bestellen aan welk lettertype je op het bordje wilt hebben. Voordat het naambordje gemaakt wordt, ontvang je een voorbeeld per e-mail. De naam wordt in het hout gebrand en de foto zal op het hout worden gedrukt. De foto komt op dit paarden naambordje aan de rechterkant van de naam.

Houten naambord met foto

Dit houten naambord met foto is gemaakt van Populier hout en afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 3

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!