Skip to content Skip to footer

Naambord hondenpoot

22.00

Een gepersonaliseerd houten naambordje voor jouw trouwe viervoeter – hoe leuk is dat! Naast de naam wordt standaard een hondenpootje in het hout gebrand.

Artikelnummer: WB0131 Categorieën: , Tags: , , , Product ID: 2445

Beschrijving

Naambord hondenpoot kopen

Jouw trouwe viervoeter verdient een eigen naambordje. Leuk om aan de mand te bevestigen of misschien heeft jouw hond wel een eigen hondenhok. Natuurlijk is dit gepersonaliseerde naambordje met hondenpoot  (of kattenpootje) ook een uniek product om iemand cadeau te doen! Het bordje heeft naast de naam een klein hondenpootje rechtsboven. Kies een lettertype naar wens uit het overzicht. Alvorens wij aan de slag gaan met het maken van het bordje, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring.

Houten naambord hondenpoot of kattenpootje

Dit houten naambord met hondenpoot is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak voor binnen en buiten. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 6

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!