Skip to content Skip to footer

Naambord ster

22.00

Stoer en industrieel naambordje van hout. Leuk voor op de kinderkamer of aan de deur van de kinderkamer! Op het naambordje staat een ster gebrand naast de naam.

Artikelnummer: WB0116 Categorieën: , , Tags: , , Product ID: 2383

Beschrijving

Naambord ster kopen

Een stoer naambordje van hout met een industriële look. De ster wordt naast de naam gebrand in een lettertype naar wens. Kies één van de lettertypes uit het overzicht en geef ons de naam door. Het lettertype van dit voorbeeld staat niet in het overzicht, deze kwam van een eigen geboortekaartje. Indien je een soortgelijk lettertype wenst kun je ons een mailtje sturen naar info@woodburning.nl, dan zullen we een digitaal voorbeeld voor je opmaken in hetzelfde lettertype.

Houten naambord ster

Dit houten naambord met ster is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!