Skip to content Skip to footer

Naambord olifantje

25.00

Dit houten naambordje voor in de babykamer is super cute! Het bevat een lief olifantje met twee kleine hartjes, de naam en geboortedatum van de baby. Leuk om ergens mooi neer te zetten óf om op te hangen.

Artikelnummer: WB0130 Categorieën: , , , Tags: , , , , Product ID: 2444

Beschrijving

Naambord olifantje kopen

Dit houten naambord voor de kinder- of babykamer is echt een schatje! Het olifantje met twee hartjes zorgt voor een schattige look, samen met de naam en geboortedatum van het kindje. Het bordje kan worden opgehangen middels het ophangoog aan de achterzijde, maar je kunt hem ook ter decoratie in een kast plaatsen. Kies een lettertype naar wens, geef de naam en de geboortedatum op en dan zullen wij je een digitaal voorbeeld sturen. Heb je liever een ander figuur of idee op het houten naambord? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. Dit naambord met olifantje is namelijk 1 op 1 geïnspireerd van het geboortekaartje – misschien wil jij dat ook!

Houten naambord olifantje

Dit houten naambord met olifantje is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak. Het bordje is indien gewenst eenvoudig op te hangen middels een ophangoog aan de achterzijde. De afmeting is 20,5 x 9,5 cm.

Extra informatie

Afmeting

20,5 x 9,5 cm

Bevestiging

Ophangoog achterzijde

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 1

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!