Skip to content Skip to footer

Naambord giraffe

22.00

Lief houten naambordje voor in de kinderkamer met een giraffe als illustratie. Een vrolijk naambordje voor zowel meiden als jongens!

Artikelnummer: WB0114 Categorieën: , , Tags: , , Product ID: 2381

Beschrijving

Naambord giraffe kopen

Leuk naambordje voor elke kinderkamer! Een super origineel cadeau om te geven maar natuurlijk ook om in eigen kinderkamers op te hangen. Het naambordje heeft een illustratie van de bekende Giraffe en de naam wordt gebrand in een lettertype welke jij mooi vindt. Kies er één uit de dropdown en geef een naam door. Voordat we aan de slag gaan met het branden van het naambordje zullen we je eerst een e-mail sturen met een digitaal voorbeeld.

Houten naambord giraffe

Dit houten naambord voor in de babykamer is gemaakt van Populier hout en wordt standaard afgewerkt met een transparante lak. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 4

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!