Skip to content Skip to footer

Naambord geboortedatum

22.00

Een houten naambordje met boomschors rand waarop wij de naam en geboortedatum branden. Eenvoudig, stoer en zonder poespas! Een populair naambordje om cadeau te geven.

Beschrijving

Naambord geboortedatum kopen

Een gepersonaliseerd naambordje met geboortedatum om iemand cadeau te geven! Het bordje wordt standaard met datum gebrand, dit is veelal een geboortedatum maar kan natuurlijk ook een andere bijzondere datum bevatten. Leuk om op te hangen in de baby- of kinderkamer, maar het naambordje is natuurlijk ook geschikt voor (huis)dieren. Kies een lettertype naar wens uit het overzicht. Voordat wij aan de slag gaan met het branden van het naambordje ontvang jij een digitaal voorbeeld per e-mail. Zo weet je zeker dat het ontwerp naar wens is!

Houten naambord met geboortedatum

Dit houten naambord is gemaakt van Populier hout en wordt afgewerkt met een transparante lak voor binnen en buiten. Voor buiten gebruik in open lucht (zonder afdak of met veel blootstelling aan regen en zon) raden we aan het bordje zelf nogmaals te behandelen met een daarvoor geschikte buiten beits of lak. Het bordje is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde touw en de twee haakjes. De afmeting is ± 25 x 8 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting kunnen iets afwijken.

Extra informatie

Afmeting

± 25 x 8 cm

Afwerking

Transparante lak

Bevestiging

Inclusief haakjes en touw

Houtsoort

Populier

Lettertype voorbeeld

Lettertype 1

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!