Skip to content Skip to footer

Geboorte vlag hout

25.00

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Met deze houten geboorte vlag heb jij gegarandeerd succes! Aan de hand van de geboortedatum van het kindje ontwerpen wij het sterrenbeeld en voegen we deze samen met de naam toe aan de geboorte vlag.

Artikelnummer: WB0149 Categorieën: , , Tags: , , , , Product ID: 3560

Beschrijving

Geboorte vlag van hout met sterrenbeeld

Dit is zo’n populair kraamcadaeau! En wij begrijpen wel waarom. De houten vlag bevat de naam, geboortedatum en het sterrenbeeld van de pasgeboren baby. Een uniek cadeautje – zelfs voor oudere kindjes! Leuk om aan de deur van de baby- of kinderkamer op te hangen of bijvoorbeeld boven de commode.

Geef ons de naam en de geboortedatum van het kindje door, dan zullen wij het juiste sterrenbeeld ontwerpen. Vervolgens sturen we je een digitaal voorbeeld zodat je het geheel nog eens kunt controleren voordat wij gaan branden.

Houten geboortevlag met naam kopen

Deze houten geboortevlag is gemaakt van Populier hout en heeft een afmeting van 19,5 x 15 cm. In de houten vlag zitten twee gaatjes waaraan wij een touw bevestigen. Op deze manier kun je voor de geboorte vlag een speciaal plekje zoeken om op te hangen! Wil je dit houten kapstokje geven als kraamcadeautje? Kies dan voor de cadeauverpakking, dan pakken we het extra leuk voor je in!

Extra informatie

Bevestiging

Inclusief touw

Houtsoort

Populier

Afwerking

Transparante lak

Lettertype voorbeeld

Lettertype 5

Verzending

Brievenbuspakket

Afmeting

19,5 x 15 cm

Schrijf je in op de nieuwsbrief!