Skip to content Skip to footer

Kaart engaged A5

17.5027.50

Een pas verloofd stel een cadeau en tevens aandenken sturen voor dit bijzondere moment? Deze houten verlovingskaart met namen en verlovingsdatum is precies wat je zoekt!

Wissen
Artikelnummer: WB0142 Categorie├źn: , , Tags: , , , Product ID: 2898

Beschrijving

Houten kaart engaged

Bijzondere momenten zoals een verloving moeten natuurlijk voor eeuwig vastgelegd worden. Vaak maken we foto’s van dit moment, maar hoe leuk is het om de namen en datum in hout te laten branden? Deze houten kaart is zeer geschikt om als felicitatiekaart op te sturen, maar misstaat ook zeker niet als decoratie in het interieur. Iedereen herkent het wel dat je ‘standaard’ kaartjes wel wilt bewaren, maar je ze in de loop van de tijd toch ergens opbergt. Dat is met deze houten kaart wel anders! Style ‘m in een mooie vakkenkast in de woonkamer of geef hem een leuk plekje op je nachtkastje.

Geef ons de namen van het verloofde stel door en de datum van verloving. Wij zullen je vervolgens een voorbeeld sturen van de verlovingskaart die we na jouw goedkeuring kunnen gaan branden.

Houten verlovingskaart kopen

Deze houten kaart is gemaakt van triplex Populier hout en is als standaard afmeting 15 x 21 cm (A5). De kaart is echter ook beschikbaar in een posterformaat (A4) van 21 x 29 cm. We verzenden de gepersonaliseerde hout producten altijd in een leuke standaard verpakking, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een speciale cadeauverpakking. We maken er dan een extra leuk pakketje van in het thema van het product – in dit geval de verloving!

Extra informatie

Afmeting

21 x 15 cm, 29 x 21 cm

Formaat

A4, A5

Houtsoort

Populier

Verzending

Brievenbuspakket

Schrijf je in op de nieuwsbrief!