Skip to content Skip to footer

Borrelplank Moederdag

25.0032.00

Zoek je een leuk cadeau voor Moederdag of wil je iemand in het zonnetje zetten met een gepersonaliseerd cadeau? Spreek je waardering uit met deze leuke houten borrelplank! Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten.

Wissen
Artikelnummer: WB0148 Categorieën: , Tags: , , , Product ID: 3398

Beschrijving

Borrelplank Moederdag

Dit super leuke houten borrelplankje is een uniek en persoonlijk cadeau voor Moederdag! Vertel jouw moeder hoe zeer je haar waardeert met deze gepersonaliseerde borrelplank. De zin op de borrelplank is standaard “de liefste mama, dat is …” en de naam is uiteraard aanpasbaar naar de naam van jouw (schoon)moeder! De borrelplank is te gebruiken voor lekkere borrelhapjes maar staat ook leuk als decoratie in de keuken.

Borrelplank met eigen tekst

Wil je in plaats van “mama” bijvoorbeeld “oma”? Of misschien wel een totaal andere zin? Plaats dan de opmerking ‘aangepast’ in het naamveld. De gewenste eigen tekst kun je vervolgens tijdens het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld noteren. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van de houten borrelplank, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring. Zo weet je altijd zeker dat het ontwerp klopt!

Houten borrelplank met naam

Dit houten kaasplankje met twee namen is gemaakt van hout en heeft een ophang-oog met lederen koord. De borrelplank is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: 30 x 15,5 cm, 35 x 17,5 cm en 40 x 19,5 cm. Let op: het borrelplankje is niet geschikt voor de vaatwasser.

Extra informatie

Gebruik

Niet geschikt voor in de vaatwasser

Verzending

Brievenbuspakket

Afmeting

30 x 15,5 cm, 35 x 17,5 cm, 45 x 19,5 cm

Schrijf je in op de nieuwsbrief!