Skip to content Skip to footer

Ringenhouder bruiloft

35.00

Het moment dat de ringen naar het altaar worden gebracht – super bijzonder! Dan mag een mooie houten ringenhouder met lint waarop de ringen gepresenteerd worden niet ontbreken.

Artikelnummer: WB0139 Categorie: Tags: , , , Product ID: 2453

Beschrijving

Ringenhouder bruiloft kopen

Ga je binnenkort trouwen? Of ben jij weddingsplanner? Het moment waarop de ringen naar het altaar worden gebracht is er eentje die de boeken in gaat en voor eeuwig een mooie herinnering vormt. Dan wil je natuurlijk wel dat de ringen mooi gepresenteerd worden. Deze unieke ringenhouder van hout bevat de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Voordat wij aan de slag gaan met het maken van de ringenhouder, zullen we je per e-mail een voorbeeld sturen ter goedkeuring. Liever een ander lettertype? Mail ons!

Houten ringenhouder bruiloft

Deze ringenhouder voor bruiloften is gemaakt van hout en heeft twee gaten waardoor de ringen vast gestrikt kunnen worden middels het meegeleverde witte lint. De afmeting is ongeveer 20 x 20 cm, maar let op dat het een natuurproduct betreft. Look en afmeting verschillen per productie. Van te voren ontvang je een foto van het daadwerkelijke houtstuk, zodat de uiteindelijke vorm naar wens is.

Extra informatie

Accessoire

Inclusief wit lint

Afmeting

± 20 x 20 cm

Lettertype voorbeeld

Lettertype 10

Verzending

Pakketpost

Schrijf je in op de nieuwsbrief!