Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borden

All kinds of wooden signs

Van naambordjes & geboorteborden tot huisnummerborden, houten kaarten en posters.

Alle soorten borden

Gepersonaliseerde borden

Woodburning.nl is al jaren specialist in het maken van gepersonaliseerde borden, met name van hout. De borden worden bewerkt middels pyrografie, wat een speciale techniek is waarbij er teksten, namen en illustraties in het hout worden gebrand. De borden zijn stuk voor stuk uniek en volledig gepersonaliseerd.

Welkomstborden

Bekijk ons aanbod van welkomstborden. Er zijn houten welkomstborden, welkomstborden voor bruiloften en welkomstborden voor bij de voordeur. Met een welkomstbord heet jij jouw gasten welkom en geef je een persoonlijke noot bij het entree.

Tekstborden

Unieke tekstborden met kenmerkende quotes of teksten. Leuk om iemand cadeau te doen bij een housewarming of wanneer iemand jarig is. Er zijn tekstborden voor in de tuin, tekstborden voor in de keuken of andere tekstborden van hout. Ook kun je bij Woodburning.nl je eigen tekstbord laten maken door contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Naamborden

Naamborden maken van hout – dat is waar het allemaal mee is begonnen! Al jaren zijn wij specialist in het personaliseren van naamborden, met name die van hout. We maken naamborden voor paarden, naamborden voor honden maar ook unieke naamborden voor babykamers of kinderen. Een naambord is tevens altijd een ontzettend uniek en bijzonder cadeau om aan iemand te geven bij bijvoorbeeld de geboorte van een baby of aanschaf van een huis. We hebben namelijk ook een breed aanbod van huisnummerbord met naam of voordeur naamborden.

Huisnummerborden

Unieke huisnummerborden zul je (helaas) maar zelden tegenkomen in jouw straat. Veelal behouden we toch de standaard huisnummerborden die aan het huis bevestigd werden toen het huis werd opgeleverd. Wij van Woodburning vinden dat natuurlijk jammer en een gemiste kans om uit te blinken! Je wilt toch een beetje anders zijn dan de rest? Jouw huis richt je tenslotte ook helemaal naar jouw wensen in. Met een persoonlijk en uniek huisnummerbord maak je het plaatje helemaal compleet.

Geboorteborden

Er is niets zo bijzonder als de geboorte van een baby. Dit speciale moment wil je je voor eeuwig herinneren. De geboorte van een baby is een feestje die gevierd moet worden met een gepersonaliseerd geboortebord. Bij ons vind je geboorteborden voor in de tuin, geboorteborden voor in de babykamer maar ook geboorteborden voor aan het raam. Bekijk ons complete aanbod en neem gerust contact met ons op indien je niet kunt vinden wat je zoekt. We denken graag met je mee! We kunnen zelfs het geboortebord baseren op het geboortekaartje.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!